Onze Dienstverlening

De dienstverlening van Nieuwenburg Sfeer & Events gaat verder

U heeft een vraag, die wij graag beantwoorden.

Soms vinden we het lastig om aan te geven wat wij u precies kunnen bieden. Dat komt door ons grote, creatief  aanpassingsvermogen en flexibiliteit. De ene keer zijn we creatief directeur, het andere moment zijn we leverancier en het opvolgende moment zijn we inspirator trainers op beurzen.  Wij handelen naar uw vraag.

Er bestaan een tal van start situaties:

  • U heeft werkelijk nog geen idee en u heeft ook geen idee hoe u het beste kunt aanpakken
    • Graag gaan wij met u en eventueel uw team om de tafel om de feitelijke wensen te inventariseren, er volgt een conceptvoorstel, sfeerimpressie en een begroting.
  • U heeft al een richtlijn of idee maar weet niet hoe u dat kunt realiseren
    • Uw ideeën worden geïnventariseerd, er volgt een sfeerimpressie en een begroting.
  • U heeft alles al goed in beeld
    • U geeft uw bestelling op en er volgt een kostenoverzicht.

 

Meubilair & Inrichting

Om het event in te richten hebben we alles  in huis. De ervaring, de ideeën, de materialen en het meubilair.  Naast een uitdagend en creatief plan, houden we rekening met de functionaliteiten en zijn wij op de hoogte van alle veiligheidsvoorschriften.

Styling & Decor

Een extra touch  of toevoeging voor uw gekozen locatie of een gehele make-over? Met de juiste decormaterialen realiseren wij de verbeelding . We hebben een groot assortiment decor en decoraties, maar maken met plezier wat precies past om net “over the Edge”  te kunnen reiken.

Creatieve organisatie ondersteuning, Personele inzet & overige diensten

Onze creatieve geesten geven ondersteuning in het bedenken en realiseren van een thema of concept.  Voor ons is het omzetten van ideeën naar efficiënte, creatieve producties onze tweede natuur. Ontzorgend op het creatieve vlak, zodat u zelf uw aandacht kunt vestigen op de inhoud van het evenement.

Ons team bestaan uit stylisten, bloemdesigners, cateringmedewerkers, cateringmanagers, beursbegeleiders, ruimtelijke vormgevers, grafische medewerkers en decorbouwers.  Hiernaast zijn wij inzetbaar als hostesses op beurzen en zakelijke evenementen.

Sfeer is onze specialisatie. We hebben menig duurzame, relaties opgebouwd, waar we heel nauw mee samenwerken. Waaronder collega decorateurs, bloemdesigners, licht technici, drukkers, reclamemakers, verhuurbedrijven,  webdesigners en graffiti artiesten.  Op deze wijze bundelen wij onze krachten in de creatieve evenementenwereld en vergroten wij ons eigen assortiment en aanbod. De evenementenwereld  is maar klein en waarom zou je geen gebruik maken van elkaars expertise en diensten. U zult ervaren dat ondanks er geen hogere kosten bij gemoeid zijn, u optimaal zorgeloos de sfeer uit handen kunt geven.