MVO

Wij zijn trots op onze duurzame manier van ondernemen. Wij hebben vanuit onze wortel een duurzame mindset. We denken graag aan onze omgeving en de mensen en dieren die daar in voorkomen. Met alle plezier zouden we nader kennis willen maken om te laten zien dat we een geschikte duurzame business partner voor u kunnen zijn. Wij kunnen u ontzorgen op diverse vlakken, zodat u meer tijd overhoudt voor de belangrijke dingen die u moet doen.

‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen’ (MVO) is een actueel thema en een terugkerend gespreksonderwerp. Niet alleen in de media, maar ook binnen organisaties en onder consumenten. Vanaf de zijlijn toekijken is geen optie. Duurzaamheid is een randvoorwaarde voor een goede en gezonde bedrijfsvoering geworden. Een ambitieus maar realistisch MVO-beleid is het antwoord van Nieuwenburg Sfeer & Events op de toenemende vraag vanuit de maatschappij naar dit onderwerp.

In deze publicatie vertaalt Nieuwenburg Sfeer & Events het ambitieuze maar realistische MVO-beleid. Daarnaast is ook het MVO certificaat te bekijken.